Descargar EBOOK Amor d idiota autor LLUIS ANTON BAULENAS gratis online


Descargar EBOOK Amor d idiota autor LLUIS ANTON BAULENAS gratis online Título Del Libro: Amor d idiota
El autor del libro: LLUIS ANTON BAULENAS
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 660 Kb
El editor: EDICIONS 62
ISBN 13: 9788429752854
Idioma del libro: ES
Cargado: 1500 veces
Calificaciones del lector: 3.5
La calidad de la: Las Paginas Escaneadas
So: Andriod, iOs, Windows
Ilustración:

Read full description of the books:Més que una atípica història d’amor, Amor d’idiota és una narració sobre l’amor. Ambientada a la Barcelona postolímpica, en plena crisi, quan el retorn a la quotidianitat després d’uns mesos de somni es feia més dur, explica la història d’un jove que, a punt de fer trenta-cinc anys, desplaçat, vençut i sense perspectives clares de futur, viu dues circumstànces que, potser, el forçaran a canviar de vida. D’una banda, la coneixença, amb cinc mesos de retard, de la mort d’un amic i, de l’altre, l’impacte de la trobada amb una dona jove que es dedica a penjar banderoles als fanals de la ciutat.

Amor d’idiota comença una gèlida nit de gener de 1993, quan els pèls del pubis de Sharon Stone triomfaven a casa nostra, i s’acaba un divendres de maig del mateix any, poc després del concert de Bruce Springsteen a l’Estadi Olímpic. Com en altres novel·les de l’autor, el teló de fons barceloní no fa sinó emmarcar històries concretes de gent molt concreta: persones de carn i ossos que, enmig de la confusió, intenten aferrar-se a valors segurs, l’amistat, a valors suposats, l’amor o a tots dos alhora. A l’espera de temps millors, la ciutat tan sols pot oferir el que ha ofert d’ençà de fa dos mil anys: recer, aixopluc i una mica, o molta, distracció.


El autor es LLUIS ANTON BAULENAS escribió un interesante libro titulado Amor d idiota. El libro de la publicó la editorial EDICIONS 62, y en este momento por el libro de Amor d idiota PDF ISBN (9788429752854) es necesario pagar 23.10 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Amor d idiota EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor LLUIS ANTON BAULENAS, que te pueden gustar, igual que el libro de Amor d idiota EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Amor d idiota EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Amor d idiota PDF
Descargar en ERUB Amor d idiota PDF
Descargar en DOC Amor d idiota PDF
Descargar en TXT Amor d idiota PDFReseñas de libro Amor d idiota


Carlos

Es una belleza, y no es un libro!

Iker

no gustó el libro

Andrea

De manera contradictoria. Por un lado aprieta, y por el otro...

Lucas

De manera contradictoria. Por un lado aprieta, y por el otro...

Alejandra

Cuando сожалеешь que el libro termina!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Amor d idiota autor LLUIS ANTON BAULENAS gratis online

PDF: amor-d-idiota.pdf Amor d idiota PDF
ERUB: amor-d-idiota.epub Amor d idiota ERUB
DOC: amor-d-idiota.doc Amor d idiota DOC
TXT: amor-d-idiota.txt Amor d idiota TXT