Descargar EBOOK Analisis quimica quantitativa autor DANIEL C. HARRIS gratis online


Descargar EBOOK Analisis quimica quantitativa autor DANIEL C. HARRIS gratis online Título Del Libro: Analisis quimica quantitativa
El autor del libro: DANIEL C. HARRIS
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 4.84 Mb
El editor: REVERTE
ISBN 13: 9788429172232
Idioma del libro: ES
Cargado: 2219 veces
Calificaciones del lector: 6.3
La calidad de la: Escaneado 600 DPI
So: Windows8, Windows Vista, Windows8, Windows7
Ilustración: No

Read full description of the books:L’obra ANÀLISI QUÍMICA QUANTITATIVA, de Daniel C. Harris, és el primer títol de la segona època del PROJECTE SCRIPTORIUM. L’objectiu d’aquest Projecte és la traducció i publicació de llibres de text bàsics per a les carreres científiques o tècniques. Es vol així omplir un buit existent en el camp de l’edició en català i posar a l’abast dels estudiants obres bàsiques en cada especialitat.

Els títols triats solen ser obres que hom pot considerar universals: s’en troben edicions en diferents llengües i es fan servir en moltes universitats arreu del món. Els autors són especialistes de vàlua reconeguda internacionalment, amb un gran domini de la matèria i capaços de transmetre els seus coneixements amb rigor alhora que amb claredat. La traducció al català d’aquestes obres és una mena d’encebador per a l’ampliació de la terminologia científica catalana en la disciplina específica de cada títol, perquè solen contenir termes especialitzats de creació recent, encunyats majoritàriament en anglès i que sovint no han estat incorporats encara al nostre lèxic científic.

ANÀLISI QUÍMICA QUANTITATIVA, està considerat un dels millors llibres d’introducció a la química analítica, una matèria fonamental (sovint distribuïda en més d’un curs) en la carrera de química i necessària també en altres carreres científiques com ara la bioquímica, l’enginyeria química, la ciència i tecnologia dels aliments, la biologia, la farmàcia i les ciencies ambientals. Inclou matèries introductòries i comunes juntament amb altres d’avançades i de més especialitzades, però el llibre se centra especialment en els conceptes i les tècniques que són b&ag


El autor es DANIEL C. HARRIS escribió un interesante libro titulado Analisis quimica quantitativa. El libro de la publicó la editorial REVERTE, y en este momento por el libro de Analisis quimica quantitativa PDF ISBN (9788429172232) es necesario pagar 53.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Analisis quimica quantitativa EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor DANIEL C. HARRIS, que te pueden gustar, igual que el libro de Analisis quimica quantitativa EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Analisis quimica quantitativa EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Analisis quimica quantitativa PDF
Descargar en ERUB Analisis quimica quantitativa PDF
Descargar en DOC Analisis quimica quantitativa PDF
Descargar en TXT Analisis quimica quantitativa PDFReseñas de libro Analisis quimica quantitativa


Ruben

La chapucera! Se puede hacer mejor.

Samuel

Es necesario leer cada

Sara

no, en absoluto no me gustó este libro

Miguel

Para su género muy bien

Carmen

Necesita el libro de diversificar su noche? Quizá ha encontrado
Añadir comentario
Descargar EBOOK Analisis quimica quantitativa autor DANIEL C. HARRIS gratis online

PDF: analisis-quimica-quantitativa.pdf Analisis quimica quantitativa PDF
ERUB: analisis-quimica-quantitativa.epub Analisis quimica quantitativa ERUB
DOC: analisis-quimica-quantitativa.doc Analisis quimica quantitativa DOC
TXT: analisis-quimica-quantitativa.txt Analisis quimica quantitativa TXT